dinsdag 30 maart 2010

Eenvoudig en snel kaartje



Dit kaartje heb ik snel gemaakt door een bloem uit vellum te ponsen, daarop een fuchia bloemetje dan eentje in organza en als laatste een bloemenknoop. Een lintje op de kaart gekleefd en het labeltje aan het lint geknoopt. De hoekjes heb ik ook geponst omdat de kaart anders te saai zou worden.

vrijdag 26 maart 2010

Heel veel sterkte


Iets te vaak de laatste tijd moet ik een rouwkaart maken. Dit is niet leuk maar hoort bij het leven. De kaartjes die je in de winkel kan kopen zijn steeds in zeer droevige (wat begrijplijk is) kleuren. Met deze kaart wilde ik dit niet doen maar toch een duidelijke boodschap van medeleven tonen. Het is er eentje recht uit mijn hart en dat heeft de ontvanger gelukkig ook begrepen.

dinsdag 23 maart 2010

Verjaardagskaart voor Anette


Anette van http://anettesscrapblog.blogspot.com/ heeft een leuke candy ter gelegenheid van haar verjaardag op 28 maart. Het enige dat je moet doen is een verjaardagskaart voor haar maken en deze berenkaart heb ik dus speciaal voor haar gemaakt. Gelukkige verjaardag Anette!

vrijdag 19 maart 2010

Mislukte kaart


Deze kaart is begonnen als een ramp. Omdat ik nog niet zo bekend ben met al die stempeltechnieken wilde ik eens iets proberen. Met de distress inkt op een gladde ondergrond gestempeld en een beetje water op gespoten. Daarna de kaart erin gedrukt en laten drogen en wat oud gemaakt met een bruine stempel. Nu het zag het er niet echt goed uit en ik dacht wat moet ik hier mee. De fotostempel van Darkroom Door had ik een tijdje terug al gewonnen. Ik vond hem prachtig maar had geen idee hoe ik hem kon gebruiken in mijn kaarten. Nadat ik hem al vaak vast had genomen heb ik gewoon een afdruk gestempeld, ik zou wel zien wat ik hiermee kon doen. Toen ik de afdruk zag moest ik opnieuw denken aan mijn mislukte kaart die er qua kleur goed bij ging. En dan ging het als een trein, een bladzijde uit een oud woordenboek gescheurd en gekreukt, nog een stempel van Marianne design wat lint en een bloemetje. De fotostempel en de kleuren vond ik sereen genoeg voor een rouwkaart. En nu die af is ben ik super blij en vind ik hem heel mooi.

donderdag 18 maart 2010

Magnolia kaart


Wat zijn ze toch schattig die Magnolia meisjes. Deze heb ik ingekleurd met Copic Markers. Gelukkig lukt het al wat beter om ze in te kleuren maar ik zou toch graag eens een cursus of workshop volgen. Heeft iemand tips voor mij?

dinsdag 16 maart 2010

4 YOU


Ik had nog wat papier van een tijdschrift over en heb dit gebruikt om deze kaart te maken. De letters en blaadjes zijn chipboard. En tot slot heb ik een aantal verschillende bloemen gebruikt.

zaterdag 13 maart 2010

Kaart met Eline stempel


Deze stempel blijf ik lief vinden en gebruik ik graag en veel op kaarten. Ik heb alles ingekleurd met Copic markers en het kleedje apart uit papier geknipt. Nu eens geen tekst gestempeld maar een splitpen met tekst gebruikt.

donderdag 11 maart 2010

Mannenkaart


De afbeelding van deze motor vond ik op het internet, ideaal voor een mannenkaart. Even af printen, stoer papier erbij en klaar.

maandag 8 maart 2010

Rouwkaart


Hier heb ik een eenvoudige rouwkaart gemaakt. De tekst heb ik met de PC getypt en daarna uitgeprint.

dinsdag 2 maart 2010

Babykaart


Een tijdje terug heb ik een pons met babywagen van Fiskars gekocht. Op deze kaart dus eens geen afdrukje of prentje gebruikt alleen mooi papier en een lint met tekst.

maandag 1 maart 2010

Vintage kaart


Een tijdje terug kreeg ik van Peetje dit mooi plaatje. En omdat ik nog eens zin had in een vintage kaart heb ik dit meteen gebruikt. Ik had beloofd (promise) om er iets moois mee te doen. Wat vinden jullie ervan?