vrijdag 30 april 2010

Een mannenkaart


Voor deze kaart kreeg ik een opdracht: voor een man, gek op goederentreinen en hij wordt 53 jaar. Altijd spannend zo'n verzoek en afwachten of het eindresultaat in de smaak valt.

woensdag 28 april 2010

Turquoise


Turquoise, één van mijn favoriete kleuren, heb ik samen gebruikt met goud en bruin. De stempel is van Eline's vintage. Met deze kaart doe ik de groetjes aan al mijn blogbezoekers en hun lieve reacties!

zondag 25 april 2010

Moederdag


Binnenkort is het moederdag en daarom dit kaartje. Heb het heel eenvoudig gehouden met kleefbare kant, een lieve tekst en ja weeral bloemetjes ;o)

donderdag 22 april 2010

Thank you


Bij deze kaart heb ik een vellum achtergrond gebruikt. Omdat kleven geen mooi resultaat geeft heb ik de vellum met de naaimachine op cardstock bevestigd. Een paar bloemetjes erbij ( ja, ik geef het toe ik hou van bloemetjes) de blaadjes heb ik gestempeld met Distress Ink. Met Distress Ink stempelen op vellum zal ik niet meer doen want ik vind dit niet zo goed gelukt.

woensdag 21 april 2010

Mijn eerste award!

Mijn eerste award gekregen van Peetje ,YES! Nooit gedacht dat dit mij zou lukken ;o)

maandag 19 april 2010

18 jaar




Mijn vriendin haar dochter werd 18! Wat gaat de tijd toch snel :o(


Wat mooi papier, bijpassend lint, twee bloemen en twee knopen en de kaart is snel gemaakt. De cijfers heb ik uitgesneden met mijn Cricut.


De tekst binnenin de kaart vond ik wel grappig en er zit veel waarheid in!

maandag 12 april 2010

Paulien is geboren!



Vandaag is Paulien geboren, het dochtertje van een collega van mijn man. Ik was al maanden bezig om de geboortekaartjes te maken en vandaag kan ik jullie het resultaat laten zien van vele uren werk.

zondag 11 april 2010

Nieuwe dingen uitgeprobeerd


Gisteren kocht ik mijn eerste flesjes Glimmer Mist (Turquoise Blue en Mustard Seed) waar iedereen zo vol lof over spreekt. Geen idee of de kleuren samen pasten, maar heb mijn gevoel gevolgd. De achtergrond van het bestempelde stukje bewerkt met deze twee kleuren en daarna de bloemetjes erop gestempeld. De randjes bewerkt met (ook gisteren gekocht) Distress Ink Frayed Burlap (rare naam, wat zou het beteken?)Verder afgewerkt met het touwtje dat rond mijn cadeautje van gisteren zat en een knoop (dit idee had ik gezien bij Godelieve Tijskens)

Dit zat er in het loterij pakje van "Deze is ook leuk"

Gisteren ben ik naar de ArtSpecially beurs in Zeist geweest. Het was voor mij de eerste keer, wat een toffe beurs, en zeker voor herhaling vatbaar! Ik wist niet waar eerst kijken en wat eerst kopen, maar op het einde van de dag heb ik mijn centjes wel opgekregen ;o) en nog leuke mensen ontmoet ook.
Dymphie en ik hadden daar afgesproken om het cadeautje van de "Deze is ook leuk" loterij in ontvangst te nemen. Altijd leuk om de mensen achter een blog te ontmoeten. Ik heb kunnen wachten tot thuis om het pakje open te maken en kijk maar eens mee wat voor lekkers erin zat...

vrijdag 2 april 2010

Voor mijn schoonzusje


Voor de verjaardag van mijn schoonzusje heb ik deze kaart gemaakt. Ik ben begonnen met de afbeelding en dan laag per laag opgebouwd. Het onderste papier is Eline's Vintage, het stukje groen papier met tekst is van Papermania. Voor het eerst heb ik mijn naaimachine gebruikt om een randje te stikken, wel leuk om te doen. Drie hoekjes gestempeld en een klein stukje tekststempel rechts. Met een ordinaire datumstempel de datum gestempeld. De labeltjes met tekst heb ik gewoon met de computer geprint en dan uitgeknipt. Een paar laagjes bloemen, een knoop uit de oude doos, twee takjes geponst en een lintje geknoopt.