zondag 29 januari 2012

Valentijn

Even mijn studieboeken aan de kant gelegd want zo stilaan zie je de etalages vol liggen met Valentijn spullen, tijd dus om een Valentijnskaartje te maken. Omdat ik het klassieke rood een beetje hard van kleur vind ben ik aan de slag gegaan met het lieflijke papier "Kitchengarden" van Tilda ... mmmm lekker roze. Het hartje met de vlinder is gemaakt van klei. Nu dit was klei die je nog in de oven moest drogen en als je dan niet oplet dat ziet het wit niet helemaal wit meer, oeps. Dan maar kleuren met distress ink milled lavender van Ranger. Intussen heb ik maar klei aangeschaft die aan de lucht droogt, tja ik word slimmer hé ;o)

dinsdag 10 januari 2012

Het zal eventjes stil zijn op mijn blog

Voor iedereen een gelukkig en voorspoedig nieuw jaar! En al was voor sommige (ja, ook voor mij) 2011 niet echt een schitterend jaar, ik hoop dat in 2012 al jullie dromen mogen uitkomen.

Het kaarten maken staat even op een laag pitje. Na maanden van begeleiding van het outplacement bureau en ettelijke sollicitaties heb ik een nieuwe job gevonden. Ik ben begin januari gestart als tandartsassistente en omdat ik geen ervaring heb in deze sector volg ik tegelijk een opleiding. Met als gevolg dat ik na de werkuren veel tijd spendeer aan studeren en dat is niet makkelijk als je 25 jaar geleden de schoolbanken hebt verlaten.
Dus neem het me alstublieft niet kwalijk dat ik even geen reacties bij jullie mooie creaties achter laat. Weet wel dat ik ze blijf volgen!