vrijdag 19 maart 2010

Mislukte kaart


Deze kaart is begonnen als een ramp. Omdat ik nog niet zo bekend ben met al die stempeltechnieken wilde ik eens iets proberen. Met de distress inkt op een gladde ondergrond gestempeld en een beetje water op gespoten. Daarna de kaart erin gedrukt en laten drogen en wat oud gemaakt met een bruine stempel. Nu het zag het er niet echt goed uit en ik dacht wat moet ik hier mee. De fotostempel van Darkroom Door had ik een tijdje terug al gewonnen. Ik vond hem prachtig maar had geen idee hoe ik hem kon gebruiken in mijn kaarten. Nadat ik hem al vaak vast had genomen heb ik gewoon een afdruk gestempeld, ik zou wel zien wat ik hiermee kon doen. Toen ik de afdruk zag moest ik opnieuw denken aan mijn mislukte kaart die er qua kleur goed bij ging. En dan ging het als een trein, een bladzijde uit een oud woordenboek gescheurd en gekreukt, nog een stempel van Marianne design wat lint en een bloemetje. De fotostempel en de kleuren vond ik sereen genoeg voor een rouwkaart. En nu die af is ben ik super blij en vind ik hem heel mooi.

7 opmerkingen:

 1. ik vind hem echt prachtig geworden meid! Mooie kleuren en idd mooi voor een rouwkaart. Toppertje..liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh, ik heb net pauze van mijn rampkaart, ik wilde een sterkte kaart maken maar hij is opeens heel anders, ik dacht ik ga even wat anders doen en straks weer door met de kaart waar ik al anderhalf uur mee bezig ben.
  Ik hoop dat mijn kaart ook zo mooi wordt als de jouwe, zo nog even verder en wat verzinnen voor wat begon als een geniaal idee en toen heel wat anders werd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een prachtig geheel geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar een ramp al niet goed voor kan zijn;) Ik vind 'm ook echt supermooi.
  Goed weekend!
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is inderdaad nog erg mooi geworden. Tja, gooi nooit direct iets weg, soms moet je er even op "sudderen". En ik vind het leuk als mensen dingen uit oude boeken scheuren!(ha,ha)
  Groetjes, anette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een heel mooie kaart geworden, alleen je titel past er niet bij :) (helemaal niet mislukt!!)Ik vind dat bruine met het blauwe een goede match.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem érg mooi,ik hou van die randjes en de kleuren zitten ook erg goed.Mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen