zondag 30 mei 2010

Hoezo mijn hobby duur?


De andere helft van mijn trouwboekje maakt wel eens de opmerking (en soms wel terecht) hoe duur al die hobby spullen wel zijn. Ik ben dan ook altijd blij wanneer ik mijn schatje kan laten zien dat niet al mijn aankopen een gat in mijn portemonnee slaan. Zoals deze stempels samen slechts 99 cent en gekocht op het Boekenfestijn, waar ik al meermaals koopjes heb gedaan :o)) Het touw kost slecht 1 euro en komt van de Wibra, de knoop uit de knopendoos. Het afdrukje heb ik ingekleurd met de Copic Markers en de achtergrond bewerkt en bestempeld met Distress Ink.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Nora,wat een leuk kaartje!!En de spullen zijn duur,maar alles is ook zo mooi!!!En goedkope dingen scoren is ook altijd leuk en zeker als je er dan ook nog zo een mooie kaart van kan maken!!Heel leuk bij elkaar!!
  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, het is inderdaad een dure hobby:) Zelf vind ik het het allerleukste als je van weinig iets moois kan maken, zoals nu deze kaart van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan, voor weinig geld dus deze keer :) Superleuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mannen, zijn overal hetzelfde. hier is er ook zo eentje! Je hebt een super leuk kaartje gemaakt en zo goedkooooooooooooop :-) Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Nora het is heel leuk om aan budget scrappen te doen, en de koopjes overal te vinden, Kijk eens bij de Action en Xenos en Zeeman, ook die hebben goedkope spulletjes.

  Groetjes Scrapfanaat Peter

  BeantwoordenVerwijderen