maandag 5 juli 2010

Oooooh, wat heb ik jullie gemist!

En niet omdat ik met vakantie ben geweest maar mijn computer is duidelijk aan rust toe :o(
die heeft het namelijk begeven. Even die van mijn man geleend om nog eens een bericht te kunnen plaatsen. Bij deze kaart hoort ook een verhaal. Een tijdje terug ging ik naar een rommelmarkt bij ons in de gemeente. En daar maakte ik kennis met Annie die ook graag kaarten maakt, na wat praten hadden we afgesproken eens een middag samen te knutselen. En dit is wat ik geleerd heb (weer een verslaving erbij) werken met alcohol inkt op metaal en transparant.


7 opmerkingen:

 1. Hihi, ik dacht al Nora is zeker met vakantie! Wat leuk dat je zo tegen een 'knutselcollega' bent aangelopen, het is een mooie kaart geworden! Succes met je computer...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. blij dat je er weer bent :) En ook nog eens met een mooie kaart :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die toevallige ontmoetingen! En zeker weer wat leuks geleerd. Ik vind je kleuren ook erg mooi geworden. Fijn dat je via een omweg toch kunt bloggen.

  Groetjes, Anette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He,ik miste je al....gek he dat je dat opmerkt als er iemand een tijdje niet is (door omstandigheden,rot van je computer!!)
  Gelukkig ben je er!!!Met een super mooie post,wat geweldig mooi,die kleuren!!!Helemaal super mooi!!(mijn favoriete kleuren!)
  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat gaaf gedaan meiske en super dat je er weer bent....liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, heel mooi en je cijfers schitterend.

  Groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi die cijfers, hele mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen