dinsdag 10 augustus 2010

ATC's


Van mijn stempelmaatje Annie kreeg ik een tijdje terug haar volledige collectie met ATC-tjes. Ik heb mijn ogen uitgekeken, daar zaten echte pareltjes tussen. Dus door haar heb ik mijn eerste stapjes gezit in het ATC wereldje. Best wel moeilijk om op deze beperkte afmetingen iets creatief te maken, maar ik ben best tevreden met de eerste poging.

8 opmerkingen:

 1. Voor een eerste poging vind ik dit meer dan geslaagd!!! Drie maal een gezicht en drie maal mooi! Ik zie mooie achtergronden van inkt en papier, mooi ook met de glittertjes! Super gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou meid voor de eerste keer heb je het weer super gedaan, die rechtse vind ik helemaal leuk. Ik heb ook een tijd atc`s gemaakt en als ik de eerste zie die ik heb gemaakt moet ik toch echt wel lachen, die vallen in het niet met die van jou...wie weet pak ik die draad wel weer op en kunnen we ruilen....liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor de eerste poging is het meer dan geslaagd,wat mooi!Ik vind ze geweldig!!!En ze zijn ook heel verschillend,knap gedaan!!
  Fijne dag,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is goed gelukt hoor, ziet er mooi uit.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi

  ergggg leuk!

  het is goed gelukt!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je mag best fier zijn hoor , ik vind ze prachtig !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Nora,

  Die zijn zeker leuk geworden! Ik ben er zelf ook nog niet zo in thuis, wat dat nou is en waar het voor is, maar deze zien er erg mooi uit!! Leuk!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen