zondag 11 april 2010

Dit zat er in het loterij pakje van "Deze is ook leuk"

Gisteren ben ik naar de ArtSpecially beurs in Zeist geweest. Het was voor mij de eerste keer, wat een toffe beurs, en zeker voor herhaling vatbaar! Ik wist niet waar eerst kijken en wat eerst kopen, maar op het einde van de dag heb ik mijn centjes wel opgekregen ;o) en nog leuke mensen ontmoet ook.
Dymphie en ik hadden daar afgesproken om het cadeautje van de "Deze is ook leuk" loterij in ontvangst te nemen. Altijd leuk om de mensen achter een blog te ontmoeten. Ik heb kunnen wachten tot thuis om het pakje open te maken en kijk maar eens mee wat voor lekkers erin zat...

4 opmerkingen:

 1. Ik ben spijtig genoeg niet kunnen gaan. Na al dat zien van dit moois kan ik geloven dat je even moest bekomen. Pas maar op nu ben je echt beursverslaafd hoor!
  liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat ik je daar even heb gezien, ik was daar ook voor het eerst. Ik moet nog wat bekomen van alle indrukken. Ik hoop dat je ook een hoop ideeën opgedaan hebt. Hetzelfde pakketje (behalve de naam ;)) ligt bij mijn dochter op haar bureau, zij was de andere winnaar van Dymphie. Ook zij kreeg het pakje van de schenker persoonlijk gisteren. Wat zit er veel in hé, en zo'n mooi versierde enveloppe en papier. Ik zal het moeten stellen met er eens naar kijken (mijn dochter is ook al gebeten door de creatieve microbe en houdt natuurlijk alles voor zichzelf), maar ik ben zeker dat jij wel weet wat ermee aan te vangen. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Nora, wat een leuk pakketje:) Ben benieuwd naar wat je verder nog gekocht hebt of voor leuks gezien hebt.
  Groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Nora,

  Na onze kennismaking (spijtig genoeg op het einde van de dag) ben ik direct bij thuiskomst naar je blog gaan zien. Wat een mooie blog heb jij! Deze kaart vind ik ook geweldig mooi!
  groetjes
  Monique
  ter info. ben de mama van Chiara (de jonge dame)
  http://kirishobby.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen