zondag 11 april 2010

Nieuwe dingen uitgeprobeerd


Gisteren kocht ik mijn eerste flesjes Glimmer Mist (Turquoise Blue en Mustard Seed) waar iedereen zo vol lof over spreekt. Geen idee of de kleuren samen pasten, maar heb mijn gevoel gevolgd. De achtergrond van het bestempelde stukje bewerkt met deze twee kleuren en daarna de bloemetjes erop gestempeld. De randjes bewerkt met (ook gisteren gekocht) Distress Ink Frayed Burlap (rare naam, wat zou het beteken?)Verder afgewerkt met het touwtje dat rond mijn cadeautje van gisteren zat en een knoop (dit idee had ik gezien bij Godelieve Tijskens)

8 opmerkingen:

 1. ik vind hem prachtig geworden en dat komt zeker door de kleurcombinatie. Mijn complimenten meid..Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan die glimmermist ga je nog veel plezier beleven, het is wat kliederen maar als het droog is, vind ik het effect zeer mooi. Je kunt het overal op gebruiken, niet alleen op papier (hout bijvoorbeeld werkt ook super).
  Je kaartje is heel mooi geworden, je kleurgevoel is zeer ok!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tja, de namen van inkt... die amerikanen kunnen er wat van ;)
  Leuk je gisteren, heel kort, ontmoet te hebben, ik hoop dat de spulletjes van de loterij een beetje van pas komen. Je kaart is alvast heel mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje Nora!
  Het touwtje past er perfect bij.

  Frayed Burlap betekent volgens mij gerafelde jute.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooi kaart Nora!
  groetjes
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart. Ik moet toch ook eens met deze kleuren gaan werken. Dat touwtje met die knoop. Helemaal leuk! Daar denk ik nou nooit aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooie kaart Nora! De kleuren passen goed bijelkaar. Zo te zien heb je heel wat inspiratie opgedaan is Zeist, leuk:))
  Groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hey!
  Wat een prachtig kaartje!! echt heel mooi!! Ja de namen van de distress ink zijn soms echt de moeite, maar het klopt wel een beetje. zo is frayed burlap gerafeld jute :-)

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen